Subscribe:

ΑΑΤΟΝ BLOG

Σημερινές μεταδόσεις / Live Score.
Χορηγοί/Sponsors. cheapis.gr
Toluna

10/31/2011

Τα Παιδιά της Ελλάδας του 2011,
λιποθυμάνε στα σχολεία.



Ο πιο ελεεινός πολιτικός που πέρασε από την χώρα, ο ΓΑΠ, δείχνει για άλλη μια φορά το ποιόν του. Δεν μπορεί να σε φτύνουν τόσες χιλιάδες λαού, και να μην ντρέπεσαι. Δεν μπορεί να μην βλέπεις το που οδήγησες έναν λαό, δίχως να αισθάνεσαι ντροπή, και να μην έχεις την ευθιξία να παραιτηθείς. Δεν μπορεί να μαθαίνεις πως υπάρχει κόσμος που δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του, και να μην συγκινείσαι, και να μην αισθάνεσαι τύψεις, έχοντας τα δικά σου χορτάτα.

Δεν μπορεί να μην βάζεις κανέναν φυλακή απο το συνάφι σας, ενώ τρέμει το φυλλοκάρδι χιλιάδων ανθρώπων που τους κυνηγάνε εφορίες, ΤΕΒΕ και ΙΚΑ, με κίνδυνο να φυλακιστούν, έχοντας πρώτα χάσει το βιός τους.

Δεν μπορεί να είσαι τόσο ψεύτης στην τελική, και να μην τιμωρείσαι. Η μέρα της κρίσεως δεν είναι μακρυά, και εσένα θα σε λυντσάρουν, να το θυμάσαι. Ο Τσαουσέσκου έκανε λιγώτερα απο ότι εσυ. Το τι έπαθε το γνωρίζουμε όλοι.. Μη νομίζεις πως εσένα θα σου φερθεί καλύτερα ο λαός !!


Εν έτη 2011 τα Παιδιά μας,  λιποθυμάνε από τη πείνα στα σχολεία. ΑΝ είναι δυνατόν..

- ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν στα 2 μεγάλα κόμματα 
  που εναλλάσσουν την εξουσία μετά τη μεταπολίτευση.

- ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Κώστα Καραμανλή 
   τον αμέσως προηγούμενο "ΗΓΕΤΗ" μας.    

- ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  και στον Γιώργο Παπανδρέου τον νυν "ΗΓΕΤΗ" μας, πού εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό κατά τη προεκλογική 
 περίοδο και έκλεψε τη ψήφο του λέγοντας ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Βρε παιδιά αφού έχουμε τέτοιους ηγέτες τι ανησυχούμε;


Μη στεναχωριέστε λοιπόν για τίποτα "σαν τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη πουθενά στο κόσμο"

Υ/Γ: ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ και ας ελπίσουμε το συντομότερο να απαλλαχτούμε απο όλους τους άχρηστους και απο όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Φιλικές Σελίδες.